איך הופכים את היין הישראלי לשקוף מתמיד
הארץ - המהדורה הדיגיטלית
Netto Wine - minimum additives, maximum disclosure
יין נטו – היא יוזמה שצמחה ביקב נעמן בעקבות הצטרפות ישראל לתקן האירופאי שמאפשר שימוש נרחב בתוספים ותהליכים ביין ללא אזכור לכך בתווית היין. מאחר ומאז הקמת היקב בחרנו לעשות את יינותינו בצורה הטבעית ביותר ומאחר והכרנו לא מעט יקבים שנוקטים באותה גישה, פנינו אליהם וביחד עיצבנו את "אמנת יין נטו".
כל יינות יקב נעמן הם תחת אמנת "יין נטו" בישראל. אנו משתמשים במינימום תוספים ועם שקיפות מלאה מול הלקוח. כל התסיסות של יינות יקב נעמן הן תסיסות ספונטניות ללא תוספת שמרים תעשייתיים, איננו מבצעים הצללה של היין בעזרת חלבונים – ולכן היין הוא גם טבעוני, איננו מסננים את היין ואין אנו מתקנים חומציות או טאנינים בעזרת אבקות תעשייתיות – אלא תוך שימוש בענבים מתאימים.
< | 1 | 2 | > |